SPONSORER AV FBUT

https://www.oest.no

https://www.oest.no

https://www.oest.no Vår samarbeidspartner og hovedsponsor:-) Helt siden 1843 har Sparebanken Øst vært med på å bygge lokalsamfunnet stein på stein. Vårt hovedfokus er å hjelpe barn og unge slik at de kan få mulighet til å oppfylle drømmene sine. Vi er stolte over at vi får være med og støtte Fiskum barne og ungdomsteater gjennom vårt program for samfunnsutbytte, Spire. Gleder oss til flotte forestillinger og vi ser frem til å fortsette samarbeidet også neste år.

Din overskrift

LNU Frifond teater er en støtteordning for teater- og dansegrupper over hele landet. Frifond teater gir støtte til teater- og danseaktivitet av og med barn og unge opp til 26 år. Målsetningen for ordningen er å øke interessen for teater og dans på lokalt plan.

Din overskrift

Frilynt Norge (tidl.Norsk Frilynt Ungdomsforbund), stiftet i 1965, er en landsomfattende organisasjon med hovedvekt på kultur. Forbundet er blant Norges største på amatørteater og har mer enn 16.000 medlemmer i over 180 lokallag i 18 fylker. Frilynt er partipolitisk, religiøst og språklig nøytralt. Frilynt organiserer teatergrupper, skolerevyer, russerevyer, ungdomslag, fritidsklubber, filmverksteder og danseskoler i hele landet. Vi har både barn, unge og voksne blant medlemmene – og frivillig arbeid på tvers av generasjoner er av stor verdi for kulturmiljøene. Frilynt Norge har et godt teater- og kulturfaglig miljø. Men vi er også en viktig læringsarena i demokrati og organisasjonsliv. Vi mener teatergruppa, ungdomslaget og fritidsklubben tilbyr en helt unik mulighet for barn, unge og voksne til å gi innflytelse og medbestemmelsesrett. Hovedkontoret ligger i Sandefjord i Vestfold, noe som sikrer lave driftskostnader. Målet er å kanalisere mest mulig midler ut til medlemmene i form av et godt servicetilbud, oppfølging og tilskuddsordninger. Vi har 14 ansatte og et aktivt landsstyre som alle er opptatt av medlemspleie og utvikling av medlemstilbud til det beste for medlemmene. Vi kommer mer enn gjerne på besøk til medlemsgruppene. I tillegg har vi fylkeslag i noen av fylkene vi er i. Flere fylkeslag er under utvikling. Frilynt Norge drifter også Verdensteateret Kulturhus – en perle av en teater & konsertarena i Sandefjord.

Din overskrift

En av våre mangeårige sponsorer. Velkommen til oss på Joker Darbu! Hos oss finner du det meste du trenger til din daglige handel. Er det noe du savner, gjør vi vårt beste for å skaffe det. Vi tror på god, gammeldags service og her treffer du kjøpmannen likeså gjerne i blant hyllene med varer som bak kassen. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en hyggelig handel hos oss. VÅRE ÅPNINGSTIDER Hverdager 08:00 - 20:00 Lørdag 09:00 - 18:00 Søndag Stengt

Din overskrift

En av våre mangeårige sponsorer Fiskum Plate og Sveiseverksted AS ligger sentralt plassert mellom Kongsberg og Drammen, med eget verksted på 2400 kvm. Vi er godt utstyrt i produksjonen og produserer stålkonstruksjoner for senere montasje ute på byggeplass. Vi har alle nødvendige godkjenninger, og er godkjent av Sintef for CE merking av våre konstruksjoner. Bedriften ble startet i 1959 og drives i dag av andre generasjon ved Tore Svenskerud. Vi har i dag ca 25 ansatte og er en aktør med stor kompetanse i bransjen. Vi jobber som under entreprenør for de store aktørene som Skanska, NCC og Veidekke, samt lokale både små og store entreprenører. Og kan i de senere år nevne Nye Bislett Stadion som et av våre oppdrag. Vi leverer alt innen stålbygg og konstruksjoner. Våre montører og sveisere har alle nødvendige kurs og sertifikater. Vi disponerer egne kraner, kranbil,kransemi og lifter. Kontor: 32750677 / 32750787 Økonomimedarbeider: Randi Marit Wangestad: 32750677 Email: faktura@fiskum-sveis.no Daglig leder / Prosjektleder: Tore Svenskerud: Mob 92084156 Email: tore.s@fiskum-sveis.no Ingeniør / Prosjektleder: Andre´ Olsen: Mob 95949522 Email: andre.o@fiskum-sveis.no Leder Kran/ transport / Prosjekteder: Jørgen Leander: Mob 93043712 Email: jorgen.l@fiskum-sveis.no

Din overskrift

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med mer enn 160 utsalgssteder og 10 milliarder kroner i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér, Flisekompaniet og Byggi. Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain og ikke minst mangeårig sponsor av Fiskum barne og ungdomsteater.

Din overskrift

Mjøndalen og Krokstadelva. KIWI er den yngste av lavpriskjedene. Det gir oss en utfordrerrolle som vi trives godt med og innebærer at vi må tørre å gjøre ting som bidrar til å skille oss ut fra konkurrentene våre.

Din overskrift

MJØNDALEN`s REMA 1000 REMA 1000 AS omfatter virksomheten til REMA 1000 i Norge og Danmark. Virksomheten eies 100% av Reitangruppen. REMA 1000 er Norges ledende dagligvarekjede og en av landets sterkeste merkevarer.

Din overskrift

Fiskum Sanitetsforening er et lokallag av Norske Kvinners Sanitetsforening. Vi har møtene våre og er ansvarlig for drifta av Fiskum Grendehus.

Din overskrift

Vi utfører oppdrag med blomster og design innenefor: Sorgbinderi Bryllup Selskaper Arrangementer Gamle Kongsbergvei 310 3322 Darbu Mobil: 920 95 962 email: anita.groseth@farmlink.no

Pan Production

Din overskrift


Våren 2012 ble det opprettet et nytt frivillig råd i kommunen, nemlig Øvre Eiker Teaterråd. 
Det har i mange år vært et ønske fra kommunens amatørteatermiljø, å få et råd som kan representere og ivareta amatørteatergruppene sine interesser i kommunen, på lik linje med bl.a. Idrettsrådet, Musikkrådet og Kulturminnerådet. 
Med bakgrunn i dette, ble det høsten 2011 startet en prosess, ledet av initiativtakere innenfor teatermiljøene i kommunen, som nå har resultert i opprettelsen av Øvre Eiker Teaterråd.
Teaterrådet har som intensjon å samhandle tett med teatergruppene i kommunen, kulturseksjonen, Buskerud Teater, Norsk Amatørteaterforbund og andre organisasjoner, samt være en ledende paraplyorganisasjon i arbeidet for å styrke teaterlivet i Øvre Eiker, jobbe for at teatergruppene skal ha tilgang på gode fremførings – og øvingslokaler, og representere den lokale amatørteaterbevegelsen, delta i lokale planprosesser, politisk påvirkning, samt være behjelpelige med at teatergruppene får informasjon om hva som skjer på teaterfronten innenfor kommunen, og som de evt. kan være med på.

Din overskriftFilmminner holder til på Skedsmokorset 
Vi kan tilby deg forskjellige filmtjenester til konkurransedyktige priser, pakkepriser etter nærmere avtale. Leirsundveien 9
2019 SKEDSMOKORSET
Telefon: +47 90 16 18 39
email: filmminner@live.no
Ved personlig levering, ta kontakt på forhånd.

ASKO

ASKO-logoen skal i mange tilfeller knyttes opp mot vårt slagord: 
- vi forsyner Norge med mat


KR Larsen Maskinentrepenør

«KR Larsen Maskinentreprenør holder til i Hokksund med 14 ansatte. Vi er et lite men godt etablert firma. Vi utfører alle type gravearbeider, oppmålingstjenester, massetransport og maskinflytting. Vi leverer pukk og jord til konkurransedyktige priser fra vårt eget pukkverk i Skarsberget, Hokksund. . vi utfører jobber for både små og store entreprenører, så vell som private.»


Nyeste kommentarer

11.10 | 18:15

hei dette er ingibjorg, jeg gråt i sonn 1 time etter vi ble ferdige på grunn av at jeg savnet dere så mye

26.09 | 11:00

Mente Hans Bollingmo...beklager skrivefeil

26.09 | 10:58

Hans Killingmo
Billettene kan brukes nå fra 8 til 11 oktober på Folkets Hus i Vestfossen

26.09 | 10:21

Kjøpte billetter i fjor til Jorden rundt på 80 dager, når og hvor kan vi bruke dem?